OBAVIJEST o polaganju prijemnog ispita za ak. 2021/2022 godinu

Obavještavamo kandidate koji su se prijavili na neki od studijskih programa Prirodno-matematičkog fakulteta da će prijemni ispit polagati u utorak, 06.07.2021. godine u 10h. S obzirom da su još uvijek na snazi mjere zaštite od zaraze COVID-19, prijemni ispit na fakultetima Univerziteta u Tuzli će biti organizovan uz poštivanje svih važećih epidemioloških mjera. U skladu s tim podsjećamo kandidate da su obavezni nositi zaštitnu masku ispred objekta održavanja prijemnog ispita ukoliko se ne može ispoštovati distanca od 2 metra kao i u samom objektu i prostoriji tokom trajanja prijemnog ispita.

Kako bi se obezbijedila minimalna distanca u zatvorenom prostoru tokom trajanja prijemnog ispita isti će na Prirodno-matematičkom fakultetu biti organizovan u 7 prostorija  u slijedećim učionicama na Prirodno-matematičkom fakultetu:

Biologija – 211 i 214

Fizika – 105

Hemija – 104

Matematika – 205

Turizmologija – 114

Geografija – 114

SPISKOVI KANDIDATA PO KABINETIMA

Uputstvo o polaganju prijemnog ispita za kandidate koji su se prijavili na Konkurs za upis studenata na prvu godinu prvog ciklusa studija na Prirodno – matematičkom fakultetu Univerziteta u Tuzli u akademskoj 2021/2022. godini

Napominjemo kandidate da je na prijemnom ispitu zabranjeno unošenje elektronskih pomagala (kalkulatora, mobitela), kao i pisanih materijala.

Identifikacija kandidata vrši se ličnim dokumentom kao što je: lična karta, pasoš ili vozačka dozvola. Strani državljani identifikuju se pasošem.

Kandidati trebaju doći na mjesto određeno za polaganje prijemnog ispita najmanje 15 minuta ranije. Kandidat koji zakasni na prijemni ispit neće moći pristupiti polaganju prijemnog ispita i eliminiše se iz procedura prijema na Univerzitet.

Spiskovi kandidata po učionicama se nalaze na ulaznim vratima i na internet stranici Fakulteta. Za sve dodatne informacije, možete se obratiti Studentskoj službi Fakulteta.

Sretno i dobro nam došli!

Podijelite ovo: