Poziv studentima: Humans of Erasmus – Once Erasmus Always Erasmus

Ured za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju

Tuzla, 03.10.2023. godine

Dragi studenti,

Pozivamo vas na jedan zanimljiv događaj koji na Univerzitetu u Tuzli organizuje EU Info Point Brčko & EUIC Network in BiH u saradnji sa Uredom za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju našeg Univerziteta.

U utorak, 10.10.2023. godine od 11:00 – 12:30 u Amfiteatru 2 u Rektoratu Univerziteta u Tuzli (zgrada Filozofskog fakulteta, II sprat) održat će se prikazivanje kratkog filma o Erasmusu.

Nakon Erasmus filma prisutni studenti će imati priliku učestvovati u diskusiji u okviru koje će biti predstavljena iskustva Erasmusovaca te prednosti ovog programa.

Cilj ovog događaja je promocija kvalitetnog i cjeloživotnog učenja, te umrežavanje i predstavljanje dostupnih mogućnosti za studente u okviru Erasmus+ programa. 

Svi zainteresovani studenti treba da popune kratki registracijski formular na sljedećem linku (treba vam 1 minuta da to popunite): https://forms.gle/6f4W7Z68Qo47UwiN7

Svi  Erasmusovci koji su išli na mobilnost i žele podijeliti svoje iskustvo, ali ne mogu biti ovaj dan s nama u Tuzli,  mogu se uključiti u naš program uživo putem Google Meet linka (dio koji se odnosi na razgovor o iskustvima će trajati od 11:45 – 12:15): https://meet.google.com/ofe-sxfu-mgn

Za sve dodatne informacije Ured za međuuniverzitetsku saradnju vam stoji na raspolaganju.


Kontakt informacije: Ured za međunarodnu i međuuniverzitetsku saradnju
Dr. Tihomila Markovića 1 (Rektorat Univerzitata u Tuzli, kancelarija br. 11 & 8)
E-mail: mirha.mujkanovic@untz.ba
Tel: +387 35 300 534

Podijelite ovo: