Poziv studentima PMF-a za učešće na simpoziju CONNECT 2.0

Prirodno-matematički fakultet Univerziteta u Tuzli zajedno sa Johann Wolfgang Goethe Universitaet Frankfurt i ove godine organizuje simpozij za nastavnike i studente iz Bosne i Hercegovine i regije “Connect 2.0”. Suorganizatori su: Univerzitet u Banjoj Luci, Sveučilište Mostar,  Univerzitet u Novom Sadu.

Pozivamo studente Prirodno-matematičkog fakulteta Univerziteta u Tuzli da se prijave na simpozij CONNECT 2.0 koji se održava u Neumu od 19. do 25. 08. 2018. godine.  Okupljanje studenata iz Tuzle, Banja Luke, Sarajeva, Novog Sada i Mostara je u Tuzli 16.08.2018. gdje će sa mentorima raditi na zadanoj temi do 19. 08. 2018. godine. Nakon toga svi učesnici putuju za Neum gdje će se pored ostalog prezentovati i njihov rad obavljen u Tuzli.

Troškovi puta, boravka i ishrane u Neumu za sve učesnike su obezbjeđeni. Napominjemo da je organizacija simpozija u potpunosti podržana od strane DAAD-a.

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane studente I i II ciklusa studija PMF-a da se registruju i prijave putem OVOG obrasca (identičan onom od prošle godine), te da prilože dokaze o navedenim podacima (kopije indeksa i slično). Sve prijave dostaviti u Dekanat Fakulteta.

Prijave traju do 30.06.2018. godine.

Podijelite ovo: